Over BonoBono Bonbons

Hallo bonbonfans, chocoholics, cacaominnaars en andere liefhebbers van chocolade. Welkom bij BonoBono Bonbons, webshop voor handwerkbonbons, gemaakt met uitsluitend biologische grondstoffen. 

Mijn naam is Anna en alweer ruim twintig jaar geleden heb ik voor het eerst bonbons gemaakt. Het bonbonvirus kreeg mij onmiddellijk te pakken en ik besloot toen de opleiding  tot chocolatier te volgen. In die tijd heb ik ook BonoBono opgericht. Dat bleef echter lang een mini-bedrijfje en er waren ook vele jaren dat ik, als jonge moeder, alleen met Kerstmis bonbons maakte en die als kerstgeschenk uitdeelde. Het werken met chocolade is evengoed wel altijd dat gebleven, wat ik het allerliefste doe.

Hoe deze webshop is ontstaan, lees je onder 'Hoe het zo is gekomen'.

De naam 'BonoBono Bonbons'

"Hoezo BonoBono, wat betekent dat?", vragen mensen mij vaak. 'BonoBono' is natuurlijk een fantasienaam, maar het woord 'bono' is ook een verbuiging van het Latijnse woord 'bonus', dat 'goed' of 'lekker' betekent. BonoBono klinkt mooi bij bonbons en al die b's, o's en ennen zien er ook grappig uit. Voor mij betekent BonoBono: 'lekkerlekker'.

 

 

 

 

© 2019 - 2024 BonoBono Bonbons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel