Alle bonbons worden in dezelfde ruimte gemaakt, ik kan daarom niet garanderen dat de veganistische bonbons en de bonbons zonder allergenen geen sporen van melkproducten, honing of noten bevatten.
Veganistische bonbons:
Niet voor watjes: gember-citroen
Montezuma: tomaat-rode peper
Scarborough Fair: groene kruiden
Bietjuh!: rode biet en balsamico
Dizzy: abrikozenmarsepein
Bonbons met alcohol:
Comme les Francais: koffie met armagnac
Dizzy: abrikozenmarsepein met abrikozenlikeur
Porto: rode port
Hemel op aarde: vijg met dessertwijn
Rombom: frambozen met bosvruchtenlikeur
Donkerbruin vermoeden: moutbier en zoethout
Bonbons met allergenen:
Dizzy: amandel
Bietjuh!: amandel, sulfiet
Donkerbruin vermoeden: lactose en bier
Porto: lactose
Hemel op aarde: lactose
Rombom: lactose
Goede tijden: lactose en amandel
Oranje boven: lactose
Hao-Tse: lactose
Sticky fingers: hazelnoot en lactose
Ma'anit: walnoot en lactose
Trifonius: lactose
Comme les Francais: lactose
Bonbons zonder allergenen:
Niet voor watjes: gember-citroen
Scarborough Fair: groene kruiden
Montezuma: tomaat-rode peper