Verzending

Wanneer je jouw bestelling bij BonoBono Bonbons hebt geplaatst en je deze hebt betaald, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je bestelling wordt verstuurd als brievenbuspakketje, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Zodra de bestelling met velocity.nl is meegegeven, ontvang je een track & trace-code zodat je het pakketje kunt volgen.

BonoBono Bonbons worden alleen in Nederland bezorgd.

Hoe lang duurt het?

Ik verstuur de bonbons elke maandag- en donderdagochtend. Alle bestellingen die vóór maandag en vóór donderdag binnen zijn, gaan de volgende dag mee. De fietskoerier doet dan zijn uiterste best de bonbons de dag daarna bij jou te bezorgen. Mocht je de bonbons voor een speciale dag bezorgd willen hebben, bestel ze dan tijdig. Je kunt bij je bestelling ook altijd een opmerking plaatsen of neem even contact met mij op, dan bekijken we wat mogelijk is (info@bonobono.nl of gebruik het contactformulier op de contactpagina).
 

Op dit moment hebben alle koeriers het enorm druk. 
​Helaas duurt het daardoor soms langer dan normaal voordat je pakketje aankomt. 

Hot chocolate

Chocolade is nogal gevoelig voor warmte. Ik verstuur daarom geen bonbons als de buitentemperatuur boven de 22°C komt. Mocht je al een bestelling hebben geplaatst, dan laat ik je zo snel mogelijk weten dat de verzending niet kan doorgaan. We spreken dan een ander moment af of je kunt de bestelling kosteloos annuleren. 

Feestdagen

Bestel je bonbons voor Sinterklaas, Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen en Moederdag op tijd. De fietskoerier heeft het dan vaak druk en er kan daardoor vertraging optreden.

Verzendkosten: 4,50 euro voor een brievenbuspakketje

Om de verzendkosten laag te houden, verstuur ik de bonbons als brievenbuspakketje, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Ook leuk als verrassing voor iemand anders! De verzendkosten per brievenbuspakket zijn 4,50 euro. Als je meer bestelt dan in één brievenbusdoos past, betaal je maar één keer de verzendkosten voor brievenbuspost. Alle bestellingen boven de 70 euro worden gratis verstuurd.

De nieuwe hartjesdozen passen helaas niet door de brievenbus en worden dus als gewoon pakketje verstuurd. De verzendkosten hiervoor zijn 6,85 euro.

Uitverkocht

Omdat ik alle bonbons met de hand maak, kan ik maar beperkte hoeveelheden bonbons tegelijk maken. Het kan daardoor gebeuren dat een bonbon niet meer op voorraad is. Als het niet mogelijk is op tijd een nieuwe voorraad te produceren, kies ik voor een vergelijkbare bonbon. Eventueel neem ik contact met je op om te overleggen.

Breuk

Bonbons als brievenbuspakketje versturen gaat bijna altijd goed. Ze zijn zorgvuldig verpakt en kunnen daardoor tegen een stootje. Toch kan het gebeuren dat een bonbon beschadigd raakt. Gelukkig doet dat niets af aan de smaak. Mocht jouw pakketje tijdens het vervoer onder de doos van een hometrainer zijn terechtgekomen, stuur mij dan een berichtje, liefst met een foto (info@bonobono.nl of gebruik het contactformulier op de contactpagina), dan zal ik kijken wat ik voor je kan doen.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2024 BonoBono Bonbons | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel